Gastouder gezocht

Bij interesse of voor meer informatie over onderstaande vacatures kun je contact opnemen met het Gastouderbureau van Kinderwoud, tel: 0513-610825 of mail: gob@kinderwoud.nl. Gastouders dienen minimaal te beschikken over een MBO-diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2.

Gastouder - Nanny gezocht in Sneek

Gastouderbureau Kinderwoud zoekt voor de opvang van een baby een opvangouder in Sneek. De opvang  is vanaf half december nodig op maandag, dinsdag en woensdag.

 

Gastouder – Nanny gezocht in Heerenveen

Gastouderbureau Kinderwoud zoekt per januari 2018 een gastouder aan huis voor een gezin met twee schoolgaande kinderen in Heerenveen.

Het gaat om gemiddeld om 10 tot 15 uur per 2 weken, na school van 14.15 tot 17.30 uur en op vrijdag de hele dag.

 

Gastouder - Nanny gezocht in Readtsjerk

Gastouderbureau Kinderwoud zoekt in Readtsjerk een gastouder aan huis voor een gezin met 3 schoolgaande kinderen.

Het gaat om dinsdag en woensdag van 13.45 tot 18.00 uur.

 

Nanny gezocht in Gorredijk

Gastouderbureau Kinderwoud zoekt in Gorredijk per half september een nanny / opvangouder. De opvang zal vanaf september tot januari nodig zijn op dinsdag (van 7:00 - 17:00 uur) en woensdag (van 8:00 - 15:00 uur) en vanaf februari komt de maandag er bij (van 8:00 - 16:00 uur) Het is een jong gezin met een een pasgeboren tweeling en een kindje van 4 jaar. Het kindje van 4 jaar is niet alle dagen aanwezig.

 

Gastouder- Nanny gezocht in Wergea

Gastouderbureau Kinderwoud zoekt in Wergea een enthousiaste gastouder aan huis voor een gezin met 2 kinderen van 5 en 3,5 jaar oud.

Opvang is nodig op twee dagen van 7.30 - 17.30  uur.

 

Gastouder - Nanny gezocht in Wolvega

Gastouderbureau Kinderwoud vraagt in Wolvega een flexibele enthousiaste opvangouder voor 2 kinderen van 8 en 10 jaar oud.

Opvang is bij de ouders thuis.

 

Gastouder - Nanny gezocht in Veenhuizen

Gastouderbureau Kinderwoud vraagt in Veenhuizen een enthousiaste opvangouder voor 3 dagen in de week. Opvang is bij de ouders thuis voor 3 kinderen van 1, 3 en 4 jaar.

 

Gastouderbureau Kinderwoud vraagt in de Gemeente Noordenveld enthousiaste gast- en opvangouders.

 

Gastouder - Nanny gezocht in Heerenveen

Voor een gezin met drie kinderen (0, 2 en 4 jaar)  zijn wij op zoek naar een opvangouder. De oudste gaat naar basisschool de Burcht in Heerenveen- skoatterwald.. Het gaat om opvang op wisselende dagen en tijden tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Beschikbaarheid in ieder geval 3 dagen in de week.

 

Gastouder gezocht in Harlingen

Ben jij gastouder in Harlingen en heb je nog plek voor kinderen?

Meld je dan via bovenstaande gegevens aan bij het Kinderwoud Gastouderbureau.