Gastouder gezocht

Bij interesse of voor meer informatie over onderstaande vacatures kun je contact opnemen met het Gastouderbureau van Kinderwoud, tel: 0513-610825 of mail: gob@kinderwoud.nl. Gastouders dienen minimaal te beschikken over een MBO-diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2.


Nanny's gezocht!

Ben je op zoek naar werk? Lijkt gastouderopvang je leuk maar liever niet in je eigen huis?
Gastouderbureau Kinderwoud zoekt met regelmaat gastouders/Nanny's die in het huis van de ouders opvang wil verzorgen tegen betaling van het minimunloon. Heb je interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

 

 Gastouder-Nanny gezocht in Akkrum

Het gastouderbureau van Kinderwoud zoek voor een gezin met 4 schoolgaande kinderen uit Akkrum een Nanny. De opvang kan plaatsvinden op alle dagen, behalve de vrijdag! Het rooster is uiterlijk 2 maanden van te voren bekend. Tijden: op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00-17:30 en op de woensdag van 13:00-17:30. 2 Kinderen gaan in Akkrum naar school, de andere 2 kinderen woerden vanuit Leeuwarden thuisgebracht. Ervaring en pedagogische kennis is gewenst!

 

Gastouder-Nanny gezocht in Gorredijk

Voor een gezin met een kindje van 5 maanden in Gorredijk zoeken we een nanny voor de maandag, dinsdag en donderdag. Tijden 7:30-17:30.

       

 Gastouder - Nanny gezocht in Readtsjerk

Gastouderbureau Kinderwoud zoekt in Readtsjerk een gastouder aan huis voor een gezin met 3 schoolgaande kinderen.

Het gaat om dinsdag of donderdag van 13.45 tot 18.00 uur. Contactpersoon: Frederika

 

Gastouderbureau Kinderwoud vraagt in de Gemeente Noordenveld enthousiaste gast- en opvangouders.