Gastouder gezocht

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over onderstaande vacatures? Neem dan contact op met het Gastouderbureau van Kinderwoud.
Onze medewerkers staan je graag te woord en zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op 0513-610825 of via e-mail op gob@kinderwoud.nl.

Gastouders dienen minimaal te beschikken over een MBO-diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2.


Nanny's gezocht!

Ben je op zoek naar werk? Lijkt gastouderopvang je leuk maar liever niet in je eigen huis?
Gastouderbureau Kinderwoud zoekt met regelmaat gastouders/Nanny's die in het huis van de ouders opvang wil verzorgen tegen betaling van het minimunloon. Heb je interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

 

Gastouder gezocht in Heerenveen

Voor een meisje van 5 jaar zijn we op zoek naar een gastouder in de wijk Skoatterwald of de nabije omgeving! Het meisje gaat naar 'de Burcht'en zal uit school gehaald moeten worden. De opvang is nodig op maandag tot en met donderdag van 14:00-18:30/19:00 uur of iets later. In overleg is een dag minder ook een optie. Opvang is nodig vanaf eind augustus. BIj interesse of vragen graag contact opnemen met het gastouderbureau!

 

Nanny of gastouder gezocht in Sneek

Voor een gezin in Sneek zijn wij op zoek naar een opvangvangouder of een gastouder. De opvang is nodig voor een gezin met 3 kinderen; 2 schoolgaande kinderen en 1 baby. De opvang is nodig op donderdag en vrijdag de hele dag. De kinderen gaan naar de Bonifatiusschool. Bij gastouderopvang moeten de kinderen wel uit school gehaald kunnen worden. Heb je interesse of vragen neem dan contact op met het gastouderbureau.

 

Nanny gezocht in Bakhuizen

Voor een gezin met 2 kinderen van 3 en 1 jaar zijn we op zoek naar een Nanny - opvangouder! De opvang is nodig op maandag, dinsdag en vrijdag van 10:00-17:30 of van 14:00-17:30. Soms valt er een dag uit maar dat is ruim van te voren bekend. T.z.t zal de opvang wat eerder starten.

 

Nanny gezocht in Heerenveen-Zuid

Voor een gezin met 2 schoolgaande kinderen in Heerenveen zijn we op zoek naar een nanny - opvangouder. Opvang is de ene week nodig op maandag, dinsdag en woensdag voor schoolitjd van 05:30 - 8:30 en de andere week van 14:00-23:00 op maandag, dinsdag en donderdag.

Voor de uren tussen 19:00-24:00 en vanaf 06:00 krijg je een toeslag van 0.75 per uur per kind.

 

Gastouder-Nanny gezocht in Akkrum

Het gastouderbureau van Kinderwoud zoek voor een gezin met 4 schoolgaande kinderen uit Akkrum een Nanny. De opvang kan plaatsvinden op alle dagen, behalve de vrijdag! Het rooster is uiterlijk 2 maanden van te voren bekend. Tijden: op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00-17:30 en op de woensdag van 13:00-17:30. 2 Kinderen gaan in Akkrum naar school, de andere 2 kinderen woerden vanuit Leeuwarden thuisgebracht. Ervaring en pedagogische kennis is gewenst!

 

Gastouderbureau Kinderwoud vraagt in de Gemeente Noordenveld enthousiaste gast- en opvangouders.

 

Nanny gezocht in Beetsterzwaag

We zijn op zoek naar een Nanny Voor 2 jongens van 8 en 9 jaar om het weekend op zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 uur en op woensdag óf donderdag vanaf 5 uur (of de hele middag) tot 20.00 uur.

Intesse? Laat het snel weten!

 

Gastouder gezocht in Heerenveen (wijk Skoatterwâld)

We zijn op zoek naar een gastouder voor  na de zomervakantie voor 2 kinderen van bijna 4 en 6 jaar op de woensdag van 14.15 uur tot 18.00 uur. Bij voorkeur ook voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur.

Eventueel kan de woensdag worden vervangen door de maandag of donderdag. 

 

Gastouder gezocht in Gytsjerk

Per september 2018 zoeken we een gastouder in Gytsjerk voor een baby voor 4 of 5 dagen per week. Niet in het weekend en niet in schoolvakanties. Geen huisdieren.

 

Gastouder gezocht in Gytsjerk of Damwoude

We zoeken z.s.m. een gastouder voor een meisje van 1 jaar in Gytsjerk of Damwoude voor bijna alle zaterdagen van ongeveer 10.00 tot 16.00 uur.

Vanaf september wordt de opvang minder frequent. Eventuele vakantie in de zomerperiode valt misschien in te passen.
 

Nanny gezocht in Gorrdijk

Per 1 oktober zoeken we een Nanny voor 2 meisjes van 4 en 7 jaar. Over het algemeen op maandag, dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur. incidenteel kan het ook op een andere dag zijn. Ongeveer 50 uren per maand. 

 

Nanny gezocht in Sneek

Per 1 oktober zoeken we een Nanny voor 3 kinderen van 5 en 4 jaar en een baby. Opvang is flexibel, niet op vrijdag. Het gaat om ongeveer 18 uren per maand. Mocht de gastouder, naast de vrijdag, nog een andere vrije dag willen dan is dit wel mogelijk.

 

Nanny gezocht in Gytsjerk

Per half februari. voor de maandag en de dinsdag voor 3 kinderen van 0, 3 en 6 jaar. Kinderen moeten gehaald en gebracht worden naar school in Gytsjerk en de peuteropvang in Oentsjerk.