Meld uw kind aan bij
het gastouderbureau
Aanmelden

Gastouderopvang in Friesland

Gastouderopvang is een kleinschalige en flexibele vorm van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Het is een opvangvorm waarbij de thuissituatie centraal staat en is daarmee ideaal voor ouders met flexibele werktijden. Uw kind draait mee in het ritme van het gezin, speelt met andere kinderen en kan ook komen als het zich een keer niet helemaal lekker voelt . Kinderwoud zorgt ervoor dat gastouderopvang goed geregeld is. Onze bemiddelingsmedewerkers begeleiden en adviseren ouders en gastouders. Uw vertrouwen in de zorg voor uw kind is het allerbelangrijkst. Daarom kiest u bij gastouderopvang zelf degene uit die uw kind opvangt. Uw kind kan zich bij een gastouder van Kinderwoud optimaal ontwikkelen in een veilige, rustige omgeving met iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht. Het gastouderbureau van Kinderwoud bemiddelt voor vraag- en gastouders door heel Friesland.

 

Het gastouderbureau beoogt ouders van kinderen in de leeftijd van 12 weken tot maximaal het eind van de basisschoolleeftijd verantwoorde opvang te bieden, met als unieke punten:

 

  1. Opvang in een gezinssituatie
  2. Zo dicht mogelijk bij werk/huis of in de eigen woning.
  3. Desgewenst op flexibele tijden

 

Indien u geïnteresseerd bent in gastouderopvang, kunt u contact met ons opnemen. Onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau zijn te bereiken op telefoonnummer 0513 610 825 of stuur een e-mail naar gob@kinderwoud.nl

 

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze en het GGD-rapport van het gastouderbureau.