De Bistebus in Burgum breidt uit met Kinderopvang!

Vanaf maandag 4 januari 2021 start Kinderwoud in Burgum ook op locatie De Bistebus met kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hiermee gaat voor Kinderwoud een lang gekoesterde wens in vervulling! Met een tweede locatie kinderopvang gelegen tegenover de scholen kan Kinderwoud nog beter aan de vraag van ouders voldoen!

 

De Bistebus wordt hiermee een opvanglocatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het is een mooie locatie met een groot, groen buitenterrein en een ruime groepsruimtes. De gehele locatie wordt opgefrist en ingericht naar de visie van Kinderwoud; de ruimte als derde pedagoog, waarin kinderen zich veilig voelen en tot rust komen, de ruimte hebben om te ontdekken, experimenteren, zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. De locatie is centraal gelegen tegenover de basisscholen CBS de Arke en OBS 't Partoer.

Ons aanbod op De Bistebus vanaf 4 januari 2021:

  • Kinderdagopvang: voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Peuteropvang: voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang: voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Vanuit de kernwaarden Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing daagt Kinderwoud elk kind uit om spelenderwijs nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf in zijn eigen tempo te ontwikkelen. Spelend leren, bewegen, muziek en gezonde voeding vormen hierin de basis. Elk kind wordt GEZien en mag zijn wie het is!

Sfeerimpressie opgefriste locatie:

 

 

Meer informatie
Meer informatie over De Bistebus vindt u op de website van Kinderwoud.
Met vragen, opmerkingen of wijzigingen kunt u ook terecht bij onze afdeling Planning & Plaatsing.

T: (0513) 610 825
E: planning@kinderwoud.nl

Aanmelden
Bent u enthousiast en wilt u uw kind aanmelden?

Dat kan voor kinderopvang en buitenschoolse opvang via het aanmeldformulier KDV/BSO op onze website. Aanmelden voor de peuteropvang kan via het aanmeldformulier POV.