Meld uw kind aan
voor BSO
Aanmelden

Buitenschoolse opvang BSO in Tytsjerksteradiel

Kinderwoud heeft verschillende buitenschoolse opvang locaties in de gemeente Tytsjerksteradiel. Op de kaart hieronder vindt u onze buitenschoolse opvang locaties in Burgum, Hurdegaryp, Gytsjerk, Oentsjerk, Tytsjerk en Noard Burgum. Klik op een locatie en ontdek wat deze buitenschoolse opvang in Tytsjerksteradiel te bieden heeft.

 

Onze buitenschoolse opvang locaties in Tytsjerksteradiel zorgt ervoor dat ieder kind GEZien wordt. De drie hoofdletters staan voor onze drie kernwaarden:

-          Geborgenheid;

-          Eigenheid;

-          Zelfontplooiing.

 

Met deze drie kernwaarden proberen wij op de buitenschoolse opvang  van iedere dag een mooie dag te maken. Kinderen mogen op de buitenschoolse opvang in Tytsjerksteradiel zichzelf zijn. Elk kind heeft zijn of haar eigen behoeftes op de buitenschoolse opvang. Het activiteiten aanbod op onze buitenschoolse opvang is daar volledig op afgestemd. Kinderen mogen voor een groot deel zelf bepalen wat zij op de buitenschoolse opvang doen.

 

Kinderwoud biedt op de buitenschoolse opvang in Tytsjerksteradiel de mogelijkheid om uw kind te begeleiden naar hun sport training of muziekadres.

 

De kaart hieronder geeft alle buitenschoolse opvang locaties in Tytsjerksteradiel weer. Klik op de locatie voor meer informatie.

 

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Kinderwoud via telefoonnummer 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl.

 

Op een leuke manier de zelfstandigheid stimuleren? Kom naar de BSO!