Buitenschoolse opvang BSO in Heerenveen

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang (BSO) locatie in Heerenveen? Kinderwoud biedt vele mogelijkheden in en rondom Heerenveen. Onze buitenschoolse opvang locaties in Heerenveen zijn allemaal centraal in een wijk gelegen. In sommige gevallen bevinden de buitenschoolse opvang locaties van Kinderwoud zich in een school. Hierdoor is het voor ons mogelijk om onze activiteiten af te stemmen met de school.

 

Naast Heerenveen, hebben wij in omliggende dorpen ook nog een aantal buitenschoolse opvang locaties. Zo heeft Kinderwoud een buitenschoolse opvang locatie in De Knipe, Jubbega en Mildam.

 

Plezier staat bij ons voorop. Uw kind moet zichzelf kunnen zijn. Onze pedagogisch medewerksters streven er dan ook naar dat zij van elke dag een mooie dag maken, voor ieder kind. Kinderen hebben op onze buitenschoolse opvang (BSO) de vrijheid om te kiezen hoe zij de dag willen invullen: ontspannen, spelen (alleen of met een ander) of meedoen met een activiteit. 

 

Waar onze buitenschoolse opvang locaties zich precies bevinden in en rondom Heerenveen, kunt u hier zien.

 

Wij nodigen u graag uit om eens op één van onze locaties te komen kijken. Wel vinden wij het prettig wanneer u hier van te voren een afspraak voor maakt. U kunt deze afspraak eenvoudig per e-mail aanvragen, via info@kinderwoud.nl of bel naar ons facilitair bureau 0513 610 825.